WEB Дизайн

Какво е уеб дизайн?

Уеб дизайнът е областта, която включва дигитални визии като уеб сайтове, приложения и услуги.

Използвайки програмен (HTML) код за програмиране на уеб сайтове и програмен (CSS) за стандартизиране на визуалния му език, професионалистите в уеб дизайна са отговорни за изграждането на дигитални преживявания, които да бъдат използвани от обществеността. Целта е да се предостави качествено изживяване на аудиторията и да се помогне на бизнеса да постигне целите си.

Уеб дизайнерът работи върху външния вид, оформлението и, в някои случаи, съдържанието на уебсайта. Външният вид, например, се отнася до използваните цветове, шрифт и изображения. Оформлението се отнася до това как информацията е структурирана и категоризирана.

Ние ви предлагаме

Динамични уеб сайтове, подходящи както за настолни компютри така и за съвремените мобилни устройства.

Ние предлагаме следните типове сайтове за разработка:

 • Портфолио уеб сайт
 • Корпоративен уеб сайт
 • Електронен магазин
 • Сайт страница (Landing page)
 • Блог (Blog)

Портфолио уеб сайт

Портфолио уеб сайтове, са тези който показват вашия талант по най-добрия възможен начин и привлича максимален брой хора. Портфолио уебсайт е уникален начин да покажете работата си и да уведомите другите за себе си. Това е като вечнозелена платформа за вашите проекти, казуси и информация за вас. В допълнение, това е един от най-добрите начини да изразите своята личност, опит и възможности.
Наличието на собствен уебсайт означава, че клиентите винаги могат да ви намерят и ако се интересуват, да се свържат с вас. Ако днес нямате онлайн присъствие, изоставате във времето. Портфолиото е чудесен начин за фотографи, дизайнери, разработчици и широк кръг от художници да представят работата си онлайн. Позволява ви да отразявате своята самоличност чрез вашите творби - снимки, графичен дизайн, скици и т.н.

Защо имате нужда от уебсайт за портфолио?
Накратко, имате нужда от уебсайт с портфолио, за да покажете работата си. Независимо дали сте физическо лице, малък екип от двама или компания от десет души, от решаващо значение е да имате уникален онлайн подход. Портфолиото на уебсайт ще ви помогне да се откроите от тълпата, да покажете своята уникалност, да изградите доверие и да се уверите, че другите действително могат да ви намерят.

Корпоративен уеб сайт

Вашият корпоративен уебсайт съществува по една причина: да ангажирате хората, които имат важно значение в разговор за това защо вашата компания има значение. Това е място, където хората могат да разберат цялата история за вашият бизнес, нещо, което социалните медии просто не правят. А от бизнес към бизнес маркетинг и комуникации цялата ви история е от решаващо значение.
Корпоративни уеб сайтове са тези, съдържащи подробна информация за дадена фирма който, могат да бъдат консултантски фирми, туроператори, туристически агенции, спа центрове, салони за красота, фитнес и други.
Но уеб сайтовете стареят. Аудиторията се променя и техните нужди се променят. Всичко е свързано с потребителското изживяване. Имате нужда от освежаване! Въпросът е какво да направя по въпроса?
Искате уебсайтът ви да изглежда и да действа страхотно на всяко устройство - лаптоп, телефон или таблет. Оптимизиран автоматично за какъвто и да е размер и форма на екрана, автоматично. Това е „responsive design.“
Днес над 17% от целия уеб трафик идва от мобилни устройства. Ако сайтът ви все още не реагира, вие не само изглеждате зле на значителен процент от хората, които ви търсят, но активно ги насърчавате да си отидат и да намерят по-добро преживяване другаде.

Електронен магазин

Електронната търговия, известна още като електронен бизнес или електронен бизнес, е просто продажба и покупка на услуги и стоки чрез електронен носител, като Интернет. Това включва и електронен трансфер на данни и средства между две или повече страни. Най-просто казано, това е онлайн пазаруване, както обикновено го познаваме. Сега можете да търсите почти всеки продукт или услуга онлайн, без да се налага да ходите никъде физически.
Ние разработваме онлайн магазини с платформата WordPress. Правим ги напълно според вашите нужди, съвременни и надеждни. Лесно може да ги менажирате и сами след като ви приложим кратко обучение.

Сайт страница (Landing page)

При дигиталния маркетинг целевата страница (Landing page) е самостоятелна уеб страница, създадена специално за маркетингова или рекламна кампания. Тук посетителят „каца (landing)“, след като щракне върху връзка в имейл или реклами от Google, Facebook, Instagram, или подобни в мрежата. Именно този фокус прави целевите страници най-добрият вариант за увеличаване на процента на реализация на вашите маркетингови кампании и намаляване на разходите ви за придобиване на потенциален клиент или продажба.

Ето няколко примера за неща, които може да искате хората да правят на вашата целева страница:

 • Да направят покупка
 • Да ви се обадят
 • Да се свържат с вас
 • Да се абонират за услуга или друго
 • Да се регистрират за събитие
 • Предлагате нов продукт или услуга във вашия онлайн магазин
 • Да популяризирайте предстояща разпродажба във вашия магазин

Блог (Blog)

Блоговете са невероятен начин да привлечете трафик към вашия уебсайт и да увеличите SEO. Колкото по голям е вашият блог, толкова повече съдържание имате тогава търсещите машини трябва да обхождат и индексират това съдържание. Това означава, че те лесно могат да разпознаят, че вашият сайт е ресурс на информация за достъп до хората. Освен това можете да използвате вашия блог, за да създавате съдържание, което вашата аудитория се насърчава да споделя. Компаниите, които имат блог, получават 97% повече връзки към своя уебсайт от други онлайн източници. Когато имате хора, които публикуват вашето съдържание вместо вас, това е по-голямо внимание върху вашето съдържание.
Блог с полезно съдържание показва на вашата аудитория и клиенти, че сте доверен източник. Писането на публикации по теми, които ще им бъдат интересни и полезни, им показва, че сте нещо повече от бизнес, продаващ услуга или продукт, показва им, че се грижите за разпространението на полезна информация.